20.000 km: The Power of a Bicycle

Na het passeren van de 20.000 km grens realiseren we ons dat ons thuis dichtbij is. Maar we hebben het gevoel dat de reis op een andere manier moet worden voortgezet, ook nadat we thuis zijn gekomen…

We hebben honderden hartverwarmende mensen ontmoet die glimlachten, zwaaiden, praatten, hun verhalen deelden en ons meenamen naar hun huizen. We hebben ervaren dat fietsen mensen en culturen verbindt en dat het een middel is voor positieve verandering. We merkten de kracht van fietsende gemeenschappen in Kazachstan, Iran en Thailand en fietsten tussen de schoolkinderen op de fiets in Cambodja en Oezbekistan. Dus besloten we geld in te zamelen voor een non-profit organisatie genaamd Word Bicycle Relief (WBR).

Omdat fietsen:

🚲 De toegang tot onderwijs, werk en gezondheidszorg verbetert en verschillende economische voordelen heeft

🌎 De mentale en fysieke gezondheid verbetert, maar het is ook een duurzame manier om voor onze planeet te zorgen

🧑‍🤝‍🧑 Mensen versterkt en verbindt en een open geest creëert

🍀 Je meer bewust maakt van je omgeving en je rol in een gemeenschap

WBR geeft fietsen aan mensen die ze nodig hebben, vooral in landelijke en afgelegen gemeenschappen over de hele wereld. De fiets stelt studenten in staat om naar school te gaan, gezondheidswerkers om patiënten te bereiken en ondernemers om hun bedrijf makkelijker uit te breiden. De organisatie richt zich op het versterken van gemeenschappen door de mobiliserende kracht van fietsen, met een focus op meisjes en vrouwen. Tot nu toe heeft WBR 750.000 fietsen gedoneerd en hun doel is 1.000.000 in 2025!

We beginnen met het doneren van 3 fietsen. Als jij ook een klein bedrag wilt doneren, kunnen we samen een groot verschil maken. En we hopen dat jij nog meer gaat fietsen. Het maakt niet uit hoe kort, ver, snel of langzaam, het begint met een eerste stap of trap.

This Is How We Roll 🙂

Je kunt doneren met creditcard of PayPal via de knop hieronder. Als je geen van beide hebt, neem dan contact met ons op zodat we de betaling voor je kunnen doen. Alvast bedankt 🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.